Naruto Ninja Way

2018

Powered by Forumotion.

NNW
Login
Register

Gost

Chat

0

Wooden house

Pogledaj prethodnu temuIći dolePogledaj sledeću temu
Lv 1
Full body avatar :
Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Wooden house

taj Sre Feb 14, 2018 11:28 pm
Lv 1
Full body avatar :
Jounin
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Wooden house

taj Sre Feb 14, 2018 11:29 pmPet - šest dana prošlo je od poslednjeg puta kada ga je videla. Beličasti zraci sunca prelamali su se kroz staklo na prozoru i nalazili nekako put do njenog lica. Žmirkala je, polako dolazeći svesti iz nekog konfuznog sna, zbog kojeg, prvih par trenutaka nije mogla da razazna gde se tačno nalazi. Krevet u kom se nalazila, ormar naspram njega, pa i zavesa na prozoru, koja je neuspelo pokušavala da je sakrije od jutarnje svetlosti sunca, delovali su joj strano. I bili su, za nju strani objekti, doneti u ovu tek sagrađenu kuću, pred kraj kampa, prilično blizu Kanabi mostu i parku koji mu je predhodio, tako da je iz sobe mogla da čuje žubor reke koja je tekla pod njim. Ni u jednom momentu nije osetila toliku nostalgiju za svojim prethodnim domom i životom koliko tad, kada je bila nadomak istog, pre nego što se sve ono izdešavalo sa... njim. Nije imala želju da mu pominje ime, pa ni u mislima. Tako ga je nekako držala podalje od same sebe i ludila kojeg bi izazvao.

Na neki čudan, generalno neobičan način, prijalo joj je da bude blizu Kanabi mosta i uopšteno tog dela kampa, iako je prizivao brojne uspomene, kako dobre, tako i loše. Prvi dan je prespavala (nakon što je neuspešno pokušala da dođe do Kyuuza, koji je uporno odbijao da komunicira sa njom), naredna tri, provela je, šetajući, baš na tom mostu. Možda joj je i ta slaba posećenost istog godila. Godinu dana, provela je u izgnanstvu. Godinu dana nije bila tu za njega. Za njih. Zašto bi bilo šta od toga sada teklo glatko... Dala je i Kyuuzu prostora koliko mu bude bilo potrebno. Samo se nadala da mu neće trebati previše. Petog dana, u večernjim satima, shvatila je da je samit počeo, zahvaljujući njemu što joj je pobegao s radara. Nije mogla da mu odredi tačnu lokaciju spram čakre, što je bio siguran dokaz da je odavno napustio kamp.

Sada, čakra jedne sasvim druge osobe joj nije davala mira. Tori. Bezgrešna malena Tori. Perfect housewife wannabe. Sve vezano za nju iritiralo ju je do srži. U kom momentu se taj crv uspeo uvući?

Prevrnula se na drugu stranu, sklanjajući jastuk sa sebe, pa je spala s kreveta. Onako, namrštenog izraza lica, odustala je od bilo kakvog pokušaja da uradi nešto povodom toga. Ležala je na leđima na podu i gledala ka plafonu, umotana delimično u čaršav koji je uspela da povuče sa sobom prilikom pada. Prašina, koju je podigla, uočljivo je igrala po isprekidanim snopovima svetlosti koji su dolazili s prozora.

Čak je i Kyuuzo voli više nego mene.

Nije dugo ležala na podu. Novi dan – nove pobede. Pridigla se naglo, sredila sobu, potom celu kuću. Uljudila se, pa zatim ležerno napustila objekat. Nije ona detetu davala vremena. Sebi je.
Lv 1
Full body avatar :
Academy Student
Full body avatar :

DATA
data:
Pogledaj profil korisnika

500/1000

500/1000

500/1000

Wooden house

taj Ned Feb 18, 2018 5:57 pm
Idem ulicom i vidim kucu u kojoj je Kunoici iz Senju klana.
Sponsored content
Lv 1

500/1000

500/1000

500/1000

Wooden house

Pogledaj prethodnu temuNazad na vrhPogledaj sledeću temu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu